Blog

Mesajul domnului Director

Noutati

Mesajul domnului Director

Ce vară scurtă! Ce mică vacanţa mare!

Astfel ne-am putea gândi, poate cu îndreptăţire, mulţi dintre noi. Numai că septembrie ne-a ajuns din urmă, mai mult sau mai puţin pregătiţi pentru … un nou an şcolar.

Să nu uităm însă atât de repede de cel vechi. A fost un an bun, rezultatele au fost pe măsura eforturilor noastre – elevi, părinţi şi profesori. Se cuvine să le mulţumim tuturor:

Mulţumirile noastre elevilor – rezultatele foarte bune la examene, calificativele şi notele frumoase de-a lungul anului, premiile obţinute, o imagine din ce în ce mai bună a şcolii …, toate acestea le aparţin, sunt rodul eforturilor lor, al implicării şi dorinţei de a arăta că sunt parte a unei şcoli foarte bune.

Mulţumirile noastre părinţilor – pentru grija de a fi aproape de copii, pentru spijinul adus acestora, cadrelor didactice şi şcolii, o şcoală care are şi va avea nevoie de dumneavoastră, care vrea să vă fie alături pentru elevii noştri din ce în ce mai buni de la un an la altul.

Mulţumirile noastre dascălilor – dacă lor le-ar lipsi vocaţia, pasiunea, nădejdea, puterea de a munci şi de a dărui cu grijă elevilor şi şcolii o parte însemnată din viaţa şi din fiinţa lor, ne-am putea rătăci cu toţii – elevi, părinţi şi şcoală – prin hăţişurile şi năzbătiile vremurilor, am uita poate că avem un drum de parcurs împreună, că trebuie să învăţăm împreună, că trebuie să creştem împreună, că trebuie să fim împreună o şcoală foarte bună.

Revenim la acest nou an, primul pentru unii copii, pentru cei care în această vară şi-au luat la revedere de la grădiniţă. Chiar dacă nu îşi dau seama, chiar dacă nu ne pot spune, cred că există în inima lor speranţa că nu vor fi dezamăgiţi, că la şcoală va fi cel puţin la fel de frumos, că vor învăţa mai multe, că zborul lor şi dorinţa de a creşte frumos vor găsi sprijin. Cu toţii – părinţi şi dascăli – trebuie să ne străduim împreună să le împlinim această speranţă.

Aşa cum trebuie să facem – şi sunt sigur că ne vom strădui – pentru toţi elevii şcolii!

Vă doresc tuturor un AN ŞCOLAR încărcat de bucurii, cu satisfacţia rezultatelor şi a eforturilor cu folos, cu zâmbete pe chipurile copiilor şi ale părinţilor, cu note şi calificative foarte frumoase, dar mai ales cu rezultate reale de care să puteţi fi mândri, care să contribuie la creşterea voastră, la împlinirea voastră ca persoane, ca oameni care peste ani să poată spune cu mândrie şi cu respect …

Am fost elev la IORGA!